Випускний-2017 у Жовтоводському ліцеї

Випускний вечір - це довгоочікувана подія для кожного одинадцятикласника. Позаду всі іспити, а в цьому році - і ЗНО. Напружене навчання залишається позаду. Хоча б на якийсь час... На літо. Тепер не потрібно робити канікулярні завдання з математики і читати «обов'язкові» книги з літератури.

У 2017 році в ліцеї ювілейний 25-й випуск. І ось зал уже заповнений, серед гостей батьки і родичі, вчителі та колишні випускники, які закінчили ліцей кілька років тому. Вони намагаються приїхати на випускний, щоб зустрітися з вчителями та друзями.

А там, за лаштунками, стоять схвильовані випускники. Сьогодні вони надзвичайно красиві, і від цього здаються дорослішими. Ще трохи і дівчатка відкриють урочисту частину, прозвучить привітання і на сцену винесуть прапор ліцею. Подивіться фрагменти дефіле і прощального вальсу обох 11-х класів. Якість запису не дає побачити все в деталях, але дозволяє на кілька хвилин зануритися в святкову атмосферу того вечора. Ми замінимо відео професійним записом, коли він буде змонтован.

Як завжди ліцеїсти радували присутніх в залі своїми талантами. Батьки випускників починаючи з 2014-го року разом з напуттям готують цікаві творчі номери, з яких вже міг би вийти окремий фільм. Але в цьому році вони творчо підійшли і до традиційного подарунку ліцею і здивували всіх, вручивши Володимиру Васильовичу Добровольскому картину із зображенням ліцею, вишиту бісером. Кажуть, що в ній 40000 бісеринок, а вишивали її всі випускники цього року разом батьками.

Дуже зворушливим був номер, коли під час звучання знаменитої композиції «Puttin 'on the Ritz», що виконувалась нашими юними саксофоністами, на проекторі демонструвалися фотографії вчителів, на яких вони були зовсім молоді і тільки починали свою кар'єру.

Серед випускників 2017 року були 2 стипендіата: Богдана Олефір (2015-2016 н.р) і Дмитро Чернишенко (2016-2017 н.р). А також кілька претендентів, які брали участь в конкурсі, але, на жаль, не стали стипендіатами. Це Кирило АндрусенкоАнастасія МірошниченкоДавид Багдасарян і Артем Костенко. Артем разом з атестатом отримав срібну медаль. А оскільки засновники БФ «Наукова спадщина» не змогли бути присутніми особисто на цьому святі, директор фонду записав вітальне відео, яке стало ефектним завершенням випускного вечора.

Вручення стипендій на ювілеї ліцею в 2016 році

Допомогти ліцеїстам

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду