Жовтоводський ліцей: випускний-2018

І ось знову в ліцеї випускний вечір, і знову зал Палацу культури заповнений тими, хто прийшов привітати випускників, побачитися з вчителями і зустрітися з колишніми однокласниками.

Випускники цього року ще раз підтвердили, що ліцей дає міцні знання, оскільки середній бал їх атестатів становить 9,6 за 12-ти бальною системою. І, незважаючи на те, що по місту все також ходять чутки про те, як в ліцеї важко вчитися, у випуску цього року 9 володарів золотих медалей.

Особливо приємно, що серед них була Катерина Никитенко, яка тричі вигравала конкурс на річну стипендію від нашого Благодійного фонду «Наукова спадщина». В своїй короткій промові Катерина зазначила, що підтримка від фонду дійсно допомагає талановитим ліцеїстам отримувати більш високі результати.

І все ж складно не помітити змін, що відбулися в ліцеї за останній рік. Начебто все як раніше: звучав гімн України і гімн міста, урочисто внесли прапор ліцею, а випускники відкрили вечір дефіле для гостей заходу. З гальорки, де зазвичай збираються випускники минулих років, періодично накочувалась на зал хвиля емоцій, але чогось не вистачало ...

Вірніше - когось. Знайомих обличь в залі стає все менше. Не було в партері, на звичному всім ліцеїстам і їх батькам місці, Добровольського Володимира Васильовича. І атестати вже вручала Хапугіна Олена Миколаївна, яка через кілька днів після випускного була офіційно призначена на посаду директора ліцею.

Не зміг приїхати в цей раз Максим Нецюк, однак, для випускників, вчителів та всіх присутніх в залі прозвучав аудіозапис з піснею в його виконанні. Звичайно ж, в програмі урочистої частини були не тільки пісні і танці, а ще й музичні номери. Викладач ліцею Рудченко Сніжана Михайлівна з дочкою, ученицею 9-го класу, виконали фортепіанну композицію в чотири руки. Гумористичні сценки, що відображають реальні і вигадані фрагменти ліцейського життя, всім дуже підняли настрій.

А родзинкою цього року став короткий відеокліп, знятий випускником цього року, якому пророкують велике майбутнє в кінематографі. І нехай воно здійсниться, так само, як вже 26 років збуваються слова ліцейського гімну:
Живи, лицей, – наша гордость  и наша сила!
Живи, лицей, ведь тебя на свете лучше нет…
Живи, лицей, лишь с тобою наша жизнь красива.
Живи, лицей, еще много-много долгих лет!
Святкуємо День ліцеїста-2017
Зробити внесок та допомогти ліцеїстам

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду