Перше вручення стипендій від благодійного фонду «Наукова спадщина»

Ця стаття та інші матеріали за 2015-2016 роки перенесені зі старого сайту Фонду.

У цьому році традиційне для нашого учбового закладу свято  День ліцеїста стало особливим. Його з хвилюванням очікували не тільки учні 9-х класів обох факультетів, а ще й декілька хлопців та дівчат, які навчаються в різних класах.  И все через те, що їх чекала незвичайна новина.

На посвяту в ліцеїсти приїхали обидва засновники благодійного фонду випускників Жовтоводського ліцею з важливою місією - оголосити імена тих, хто виборов право на стипендію.
Так, це дійсно відбулося. 31 жовтня 2015 року Дмитро Костюк та Дмитро Хижняк вперше вручили 5-ом ліцеїстам сертифікати на право отримання стипендії від благодійного фонду «Наукова спадщина». Ці учні зможуть  втілити  те, що запланували зробити в 2015-2016 навчальному році.

Колись ці дорослі чоловіки, що зараз займають керівні посади, також готувалися до посвяти в ліцеїсти, а зараз вони - почесні гості. Фрагмент урочистої події Ви можете переглянути у відео нижче.

Зверніть увагу, на сцені поруч з Володимиром Васильовичем стоять 2 колишні ліцеїсти та разом це - 3 директори: директор ліцею, В.О. директора великого виробничого підприємства та директор благодійного фонду. Було б добре, якби таке траплялось частіше, і випускники, які досягли певних кар’єрних висот, час від часу ділилися б своїм успішним досвідом та підтримували учнів, які ще тільки обирають свій професійний шлях.  

Допомогти ліцеїстам

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду