Вручення стипендій на ювілеї ліцею в 2016 році

Ця стаття та інші матеріали за 2015-2016 роки перенесені зі старого сайту Фонду.

Жовтоводському ліцею - 25 років. З цього приводу  5 листопада 2016 року в Палаці культури міста Жовтих Вод зібралося чимало гостей.  У залі можна було побачити випускників, що закінчили наш учбовий заклад багато років тому, а також  і тих, хто отримав свій атестат тільки минулим літом. Відсвяткувати ювілей заснування ліцею прийшли також вчителі, які колись тут викладали. 

Навколо панувала надзвичайна атмосфера: радість зустрічі на обличчях та привітання, спогади та подарунки. Все як і повинно бути на святі. Щоб привітати всіх присутніх зі святом, на сцену виходили учні, випускники та поважні гості. Велику пошану та вдячність висловлювали всі вони педагогам та директору - Володимиру Васильовичу Добровольському.

Серед інших там був і Дмитро Хижняк. У цей урочистий день він знов оголосив прізвища 5-ох учнів, які змагалися за право бути стипендіатами. Один із керівників благодійного фонду «Наукова спадщина» уже вдруге вручив ліцеїстам сертифікати на стипендії, які вони отримуватимуть протягом усього 2016-2017 навчального року. 

Перегляньте пам’ятний  фрагмент вручення сертифікатів. Та незважаючи на те, що камера швидко рухається по залі, придивіться уважніше: раптом серед присутніх Ви побачите тих, за ким сумували декілька років.

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду