Про діяльність БФ «Наукова спадщина»

Місія проекту - створювати нові можливості втілення мрій для кращих учнів Жовтоводського ліцею природничо-наукового навчання.

Мета Благодійного фонду «Наукова спадщина» - матеріальна підтримка обдарованих учнів, які живуть в маленькому місті. Таким чином забезпечити їм можливість оплачувати проїзд і участь в обласних, національних олімпіадах з профільних напрямків факультетів ліцею: фізики, математики, біології та хімії, а також з інших шкільних предметів. Відкривати їм можливість брати участь у заходах Малої академії наук України (МАН), спортивних змаганнях і творчих конкурсах національного та міжнародного рівнів. Дати ліцеїстам впевнений старт для здобуття якісної освіти та самореалізації в житті, тим самим, інвестуючи в майбутнє науки і культури.

На сайті є добірки есе, де описані мрії ліцеїстів, які брали участь у конкурсі та отримали стипендії цього навчального року, а також тих, кто ще чекає підтримки.
Ми, засновники та інші випускники цього ліцею, вдячні за свій досвід і можливості, які відкрилися нам завдяки фундаментальним знанням, отриманим у ліцеї. Тому надаємо допомогу і прагнемо створювати нові традиції.

Запрошуємо вас приєднатися до нашого співтовариства та допомогти розвивати добру ініціативу засновників фонду. Поділіться з друзями в соцмережах статтями з цього сайту. Підтримуйте фонд інформативно та фінансово. 

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду