Благодійний марафон «Квиток учаснику олімпіади»

А якщо в рамках нашого фонду зробити окрему скарбничку, і підтримувати цілеспрямованих учнів, які представляють Жовтоводський ліцей за межами нашого міста? Тим більше, що навіть часткова оплата поїздок на олімпіади та конкурси МАН в інших містах буде для ліцеїстів заохоченням на участь в таких заходах.

Кілька років тому на загальних зборах батьків вже приймалося рішення повертати з фонду батьківського комітету вартість проїзду в 1 сторону дітям, які беруть участь в обласних та загальнонаціональних олімпіадах. Зараз транспортні витрати істотно зросли, а можливості батьків талановитих ліцеїстів залишаються обмеженими.

Можна перевести всього 20 грн., і це вже буде добре, оскільки 1 квиток на автобус з Жовтих Вод до Дніпра коштує більше 70 грн. і учень їде туди і назад і не тільки для того, щоб показати свої знання, а й захищати рівень підготовки, який дають викладачі ліцею. А коли мова йде про поїздку на олімпіаду до Києва або інших міст за межами Дніпропетровської області, то вартість квитків значно збільшується. 

Для того, щоб перевести гроші просто натисніть кнопку нижче, в поле коментарів напишіть «Квиток учаснику олімпіади», і там же можете вказати свої ПІБ. У лівій частині сторінки вкажіть дані банківської картки і завершите платіж.
Натисніть нижче кнопки соцмереж і розкажіть про старт нашого марафону своїм друзям. Це також буде підтримкою ініціативи як і ваші позначки «Подобається» і респоти з хештегом #БФ_НауковаСпадщина_олімпіади і #БФ_НауковаСпадщина на сторінках соцмереж фонду. Ваше рішення визначає залишатиметься скарбничка порожньою чи вона буде наповнюватися.
Дізнатись історію фонду

Коментарі

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду