Святкуємо День ліцеїста-2017

28 жовтня 2017 в Жовтоводському ліцеї святкували День ліцеїста. І оскільки тут навчається багато талановитих учнів, вони порадували гостей своїми виступами.

Після урочистої посвяти дев'ятикласників в ліцеїсти, одинадцятикласники пов'язали їм шарфи в знак передачі естафети. Учні біолого-хімічного факультету отримали зелені шарфи, а фізико-математичного - жовті.

Вітальне слово сказали заступники директора Хапугіна Олена Миколаївна і Петренко Катерина Іванівна. Вони розповіли про те, що ліцей у 2017 році за результатами ЗНО займає 1 місце в області і 129-е в Україні, а також 57-е місце в Україні, серед навчальних закладів, які готують випускників до вступу на IT-спеціальності.

Дмитро Хижняк, директор і один із засновників Благодійного фонду випускників Жовтоводського ліцею «Наукова спадщина», назвав переможців конкурсу есе та вже втретє вручив ліцеїстам сертифікати на отримання стипендій в 2017-2018 році.

Щоб дізнатися імена стипендіатів, подивіться коротке відео.

На свято приїхали всі випускники 1997 року з обох класів, для того, щоб відсвяткувати 20-тиріччя закінчення ліцею. А крім того, в цьому році святкує свій 10-й ювілей закінчення ліцею випуск 2007 року, і вони теж зібралися в День ліцеїста, щоб відсвяткувати цю подію.

Звичайно ж, від ліцеїстів і випускників прозвучало багато вдячних слів на адресу вчителів і батьків.

Коментарі

Дописати коментар

Поширити для друзів

Популярні публікації

Перейти до сторінок:

Новини Фонду